Αρχική Σελίδα
GreekEnglish (United Kingdom)
Εργαστήριο Δικτύων Επικοινωνιών και Εφαρμογών Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο! PDF Εκτύπωση E-mail

Καλώς ήρθατε στο νέο δικτυακό τόπο του Εργαστηρίου Δικτύων Επικοινωνιών και Εφαρμογών Πληροφορικής του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών (ΤΕΤΤ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τις δραστηριότητες του εργαστηρίου, τον εξοπλισμό που περιέχει, τα έργα που έχει αναλάβει μέχρι στιγμής καθώς και τις δημοσιεύσεις που έχουν γίνει από τα άτομα που το απαρτίζουν.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2011 20:51
 
Έρευνα PDF Εκτύπωση E-mail

Το εργαστήριο Δικτύων Επικοινωνιών και Εφαρμογών Πληροφορικής (http://cna.uop.gr/)  ξεκίνησε να λειτουργεί το 2002 ως Εργαστήριο Δικτύων Επικοινωνιών και Κινητών Συστημάτων στα πλαίσια λειτουργίας του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Σήμερα, το εργαστήριο φιλοξενεί 5 μέλη ΔΕΠ (Καθηγητής Α. Μπουκουβάλας – Διευθυντής Εργαστηρίου, Επίκουρος Καθηγητής Α. Καλόξυλος, Λέκτορας Κ. Γιαννόπουλος, Λέκτορας Ι. Μοσχολιός, και Λέκτορας Ν. Τσελίκας), 2 διδάσκοντες Π.Δ. 407/80, 1 μέλος ΕΕΔΙΠ-ΙΙ (Κ. Σεκλού), 4 διδακτορικούς φοιτητές και 10 προπτυχιακούς φοιτητές.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2014 15:26
Περισσότερα...
 
OLPC PDF Εκτύπωση E-mail

Το εργαστήριο Δικτύων Επικοινωνιών και Εφαρμογών Πληροφορικής του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών, συμμετέχοντας στις δραστηριότητες για το laptop των 100 δολαρίων ανέπτυξε σε περιβάλλον squeak e-toys μια πρώτη σειρά εφαρμογών βασισμένων στην ύλη της Ε' και ΣΤ' Δημοτικού. Οι εφαρμογές αυτές σχεδιάστηκαν από την κ. Δέσποινα Μαλτέζου και υλοποιήθηκαν από τους φοιτητές του εργαστηρίου: Αναγνώστη Μαρία, Γρίβας Αθανάσιος, Γκρούμας Άγγελος, Διαμαντόπουλος Νικόλαος-Παντελεήμων, Μπουλουκάκης Γεώργιος, Μαλτέζος Ιωάννης, Πίσκος Στέργιος (φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών).

Οι εφαρμογές αυτές έχουν δοκιμαστεί σε OLPC και έχουν χρησιμοποιηθεί  για αξιολόγηση μέσα σε πραγματική τάξη. (Τις ασκήσεις για την "Πίεση" τις πήραμε από τον αντίστοιχο δικτυακό τόπο του OLPC στο ΤΕΙ Καβάλας). Οι δύο πιο κάτω φάκελοι περιέχουν τις ασκήσεις και το βοηθητικό υλικό για τα μαθήματα που πραγματοποιήθηκαν στην Ε' και την  ΣΤ' τάξη.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 07 Οκτώβριος 2010 21:03
Περισσότερα...
 
Landslides PDF Εκτύπωση E-mail

To έργο "Ανάπτυξη Συστήματος Παρακολούθησης της Αστάθειας Κλιτύων για την Πρόληψη Κατολισθήσεων και Εκπαίδευση των Τοπικών Δημόσιων Αρχών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου" (http://www.landslides.gr/) αποσκοπεί στην ενίσχυση της επάρκειας και της διοικητικής ικανότητας των αρμόδιων τοπικών δημόσιων αρχών για την αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση των φαινομένων κατολισθήσεων και την προστασία των πολιτών και του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος της περιφέρειας Πελοποννήσου,

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2011 00:35
Περισσότερα...
 

Τελευταίες Αναρτήσεις

Ημερολόγιο

Last month July 2018 Next month
S M T W T F S
week 27 1 2 3 4 5 6 7
week 28 8 9 10 11 12 13 14
week 29 15 16 17 18 19 20 21
week 30 22 23 24 25 26 27 28
week 31 29 30 31